Valentinovo 2017. u Restoranu Polaris

Restoran Polaris i ove godine organizira romantičnu večeru prigodom Valentinova. Svoju bolju polovicu povedite u kratku šetnju, možda i shopping, a nakon toga na finu večeru u restoranu Polaris – Portanova II kat.

Posebna ponuda restorana Polaris za romantičnu večeru, St. Valentines menu.

1. Hladno predjelo
Šarena salata, mix rukola, rajčica, crveni radić, svježi krastavac, aceto balsamico

2. Glavno jelo
    a) Tortelini punjeni pršutom, u bijelom umaku s vlascem
    b) Panirana iskoštena piletina s domaćim krumpirom
    c) Pureći prutići u umaku od šumskih gljiva s kroketima

3. Desert
Krema od malina u čaši

TERMINI: 16 do 18 sati, 18 do 20 sati, 20 do 22 sata, 22 do 24 sata

REZERVACIJE NA TEL. 099 207 11 11

Povijest obilježavanja Valentinova – Dana zaljubljenih
Početak obilježavanja današnjeg Valentinova potječe daleko u povijest u vrijeme staroga Rima. Tada je kršćanstvo bila mlada religija a na vlasti je bio car Klaudije II.

Car je zabranio ženidbu i zaruke vojnicima kako bi spriječio njihovu želju za ostankom kod kuće umjesto odlazak u rat. No u to doba živio je i svećenik Valentin.
Svećenstvo je moralo poštovati odluku no Valentin je ipak ostao dosljedan i potajno vjenčavao vojnike koji su se htjeli ženiti.

Careva ruka ga je naravno sustigla, strpavši ga u tamnicu. Na dan 14. veljače Valentinu su po carevoj kazni odrubili glavu. Nedugo nakon smrti, narod je Valentina proglasio svecem pa tako danas i mi u modernom vremenu slavimo Valentinovo – Dan zaljubljenih.

Ponuda dnevnih jela

Polaris u suradnji sa IT odjelom iz Amicitia Grupe izradio je aplikaciju za on-line narudžbe dnevnih jela, tako da vaša omiljena jela budu dostavljena uvijek topla i fina, te po običaju u točno vrijeme koje je moguće izabrati unutar aplikacije.

Za sve dodatne informacije ili ukoliko želite isprobati našu aplikaciju slobodno se obratite putem kontak obrasca ovdje.

Akcija Dukat i Polaris

Od 06.02.2015. se nastavlja akcija Dukata i restorana Polaris. Ako ste u Konzumu u portanovi kupili Dukatovih proizvoda u iznosi većem od 75 kuna dobiti ćete besplatnu jumbo pizzu u restoranu Polaris. Na info pultu Konzuma ili kod hostese potražite naljepnicu za gratis jumbo pizzu koju možete konzumirati isključivo u restoranu Polaris.

Blagajnica će naljepnicu zalijepiti na poleđinu vašeg računa i s tim računom (i s prijateljima ili obitelji) dođete u restoran Polaris.

Valentinovo u Restoranu Polaris

Prigodom Valentinova restoran Polaris u Portanovi pripremio je poseban meni za zaljubljene. 

PREDJELO
Cuver, pršut, kulen, sir, masline, lepinjice iz krušne peći
Salata od rajčice s Mozzarelom i pršutom, uz lepinjice iz krušne peći

GLAVNO JELO
Pileći medaljoni za zaljubljene (pileći u umaku od origana i vina s crvenom rižom, miješana salata) – 55 kn; 
Valentinovske rolice (pohane pureće rolice punjene pršutom, carpaccio od tikvica s Mozzarelom i pekarski krumpir, miješana salata) - 65 kn; 
Zaljubljeni prutići (prutići bifteka s tagliatellama u umaku od zelenog papra, miješana salata) – 75 kn.

DESERT
Slatko iznenađenje

Termini za rezervacije: 17,00-19,00 sati, 19,00-21,00 sati, 21,00-23,00 sati

rezervacije na 031 205 000 ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Go to top